ijo - excellent craftsmanship in every stage! ijo - excellent craftsmanship in every stage!

Om

Välkommen till vår konceptbutik!

Vår skräddarsydda filosofi

ijo är ett svenskt designkoncept som tar fram unika, spännande och användbara produkter av alla dess slag för hemmet och kontoret. Men skönhet till varje pris är inte vår melodi – vi vill gärna se till att produktionen går schysst till också. Hela vår verksamhet genomsyras av ett socialt grönt tänk och vi fokuserar lika mycket på miljömedvetenhet som på ypperligt hantverk i alla led. God design får oss och förhoppningsvis även dig att må bättre i din vardag. Därför är hållbar perfektion vår skräddarsydda filosofi.


Våra tyger fungerar utmärkt inom en mängd användningsområden. Allt från klädsömnad till möbeltapetsering. 

Halvlinne innebär att 50 % är linne och 50 % är ekologisk bomull. Otvättat tyg är styvt. Tvättat tyg behåller linets lyster men får bomullens mjukhet och elasticitet. Det gör att halvlinne är mycket användarvänligt utan att det tappar nämnvärt i formen. Ett funktionellt tyg helt enkelt.

Välkomna att köpa av oss.


TACK!

För att du väljer att handla våra produkter. Tack för att du väljer ijo. Visste du att tillsammans gör vi världen till en bättre plats att vara på. Tack vare ditt köp bidrar du till att arbetare i textilfabrikerna och tillverkarna kan leva ett bra och innehållsrikt liv. 

ijo består av Erika Svanängen.

© Copywritherättigheter ijo  


Contact +46 (0)767 16 43 74 

erika@includingjo.se

Kontakta oss

Returpolicy     Allmänna villkor